مشاهیر علوم انسانی ایران

آشنایی با مشاهیر برجسته معاصر و گذشته ایران زمین و مسائل متنوع آموزشی

مشاهیر علوم انسانی ایران

آشنایی با مشاهیر برجسته معاصر و گذشته ایران زمین و مسائل متنوع آموزشی

علوم انسانى

برنامه آموزشی علوم اقتصادی یکی از برنامه های آموزشی در نظام آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران می باشد. 
و دارای 6 گرایش می باشد این گرایشها عبارتست از: 
1. اقتصاد نظری 
2. اقتصاد بازرگانی 
3. اقتصاد صنعتی 
4. اقتصاد حمل و نقل 
5. اقتصاد پول و بانکداری 
6. اقتصاد کشاورزی، گرایش اقتصاد بازرگانی دارای گرایش بیمه می باشد. 
اهداف کلی آموزشی کارشناسی علوم اقتصادی عبارتند از: 
الف- دیدگاهها و تفکری که منبعث از جهان بینی اسلام و منطبق با اصول و ضوابط مکتب اقتصادی اسلام باشد دریافت کنند. 
ب- مسائل و مشکلات اقتصادی واحدهای بخش عمومی و خصوصی را در مورد بررسی و تجزیه و تحلیل علمی قرار داده، در ارائه طریق با کارشناسان ارشد همکاری کنند. 
ج- در سطوح مختلف مدیریت اقتصادی واحدهای دولتی و غیردولتی با استفاده از تجربیات علمی انجام وظیفه کنند. 
د- بنیه علمی لازم برای ادامه تحصیلات عالیه و کسب تخصص در سطوح بالاتر را تحصیل کنند. 
در جهان امروز اقتصاد همه چیز را تحت الشعاع خود قرار داده است . در بسیاری از مسائل اقتصاد حرف اول را می زند به جهت همین اهمیت است که گرایش هایی که در رشته های اقتصادی وجود دارد بخش عظیمی از شئونات زندگی را به خود اختصاص داده است. قبل از توضیح این رشته به تعریفی از فعالیت‌های اقتصادی برای شما بپردازیم تا بفهمیم که علوم اقتصادی چه وظیفه‌ای به عهده دارد. فعالیت اقتصادی مجموعه تلاش‌هایی است که بشر برای رفع نیازهایش از طریق بهره‌برداری و استفاده از منابع طبیعی در اختیارش انجام می‌دهد. بشر در طول حیات خود سعی کرده با تلاش مستمر با شناخت طبیعت و کشف قوانین حاکم بر آن، قوای طبیعی را به استخدادم خود گرفته و از آنها برای بالابردن سطح زندگی خویش استفاده نماید. 
علم اقتصاد علم ارائه بهترین راههاست برای بهره‌برداری از منابع محدود مادی و در نتیجه بالا رفتن سطح زندگی مردم. در واقع ارائه بهترین شکل استفاده از منابع و امکانات به عهده علم اقتصاد است بنابراین می‌توان بطور خلاصه گفت که انسان تلاش می‌کند از منابع محدود و فناپذیر در مدت زمانی طولانی‌تر استفاده کند. 
اندیشه اقتصادی در روزگار ما دچار تحولاتی به درازای عمر انسان شده است تعاریف علوم اقتصادی در جوامع پیشرفته و توسعه یافته آنقدر عمیق گشته که وسعت و عمق ان باعث بوجود آمدن کرسی‌های متعدد درسی و تاسیس مراکز علمی متعدد و پیشرفته‌ای شده است. 
اقتصاد یک علم اجتماعی است که به وسیله آن نیازهای مادی (آموزش، خوراک، پوشاک، مسکن، و اشتغال) و نیازهای عمومی را سازمان می‌دهد. داشتن پایه قوی در زمینه مسائل اقتصادی و هوش آماری و ریاضی بالا از عوامل موفقیت در این رشته است. ضریب درس ریاضی 4 و ضریب درس تاریخ و جغرافی 3 می‌باشد. به هر حال علوم اقتصادی جذابیت‌های خود را داراست و امکان ادامه تحصیل در حد دکتری نیز وجود دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.